Med de store friarealer omkring pladsen, byder Mossø Camp Resort på mange muligheder for sportsudøvelse. Fodbold, beach-volley, jogging, svømning, sejlads og på pladsen er der bordtennis. Eller hvis du bare er til en morgenløbetur, finder du ikke noget smukkere sted at gøre det. Det Midtjyske Søhøjland har også et meget veludbygget cykelrutenet gennem særligt smukke områder.

I receptionen kan du leje kano. Svømmevest er obligatorisk og udleveres altid. Pas på søen, den kan være yderst farlig.


Priser:

Overnatning:

Hytter:

Voksne (p/n)

48 kr.

A 17.5 m2,
4-6 pers./dag

450 kr.

Børn 0-2 år (b/n)

0 kr.

A 17.5 m2,
4-6 pers./uge

2800 kr.

Børn 2-12 år (b/n)

25 kr.

B 20 m2,
6-8 pers./dag

500 kr.

Plads/areal (ae/n)

30 kr.

B 20 m2,
6-8 pers./uge

3200 kr.

Hund

0 kr.

Hytteleje (min. 2 døgn) er incl.
overnatningsgebyr og strøm.
I Juli måned kun i hele uger.
Sæson fra Pinse til skolernes
efterårsferie.

Strøm pr. døgn

22 kr.

Båd

10 kr.

Sæson fra 9/5 - 30/9 2002
Vi tager gerne mod de firbenede familiemedlemmer. Men ikke alle vore gæster er lige begejstrede for hunde. For at sikre alle en god ferie er særlig hensyntagen fra hundeejerens side et krav. Følgende "ABC" skal derfor overholdes:
A: HOLD HUNDEN I SNOR
Løse hunde er til gene - og til fare for sig selv og andre. Hold derfor altid hunden i snor og lad den ikke uopfordret kontakte andre campister.
B: HUNDEN MÅ IKKE STØJE!
Hunden må naturligvis gø, når den er vagtsom eller glad. Men hunden på campingpladsen vækker irritation, hvis den gør længe eller ofte. Provokér derfor aldrig hunden til at gø - og lad den aldrig alene i vogn eller telt.
C: HUSK AT SAMLE OP
Luft hunden udenfor campingpladsen - og hav altid en plasticpose med til at samle høm-hømen op efter hunden. Bind den tomme pose på hundesnoren, så andre tydeligt kan se de gode hensigter. Poser fås bl.a. i receptionen. Følger du disse krav - bliver både du og din hund garanteret populære på campingpladsen.
 

Alle hytter er med køleskab og køkken med udstyr til 6 personer.
En udlejningsuge går fra Lørdag kl. 14 til Lørdag kl. 12, hvor hytten skal afleveres i rengjort stand.

Medbring selv sengebetræk, viskestykker, og håndklæder. Udlejningsprisen er for forældrepar og børn under 18 år. Yderligere personer betaler derudover det almindelige overnatningsgebyr